Turul României pe 2 roţi sau povestea unei aventuri pentru un altfel de start în viaţă.

 

Anton Duma Asociația Betania

0.75% Complete
150 RON
Sumă strânsă
20,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt Anton Duma și pe 16 iunie am pornit în turul României, pedalând cu un rucsac în care voi purta 28 de vise preț de 5000 de km. Sunt visele unor tineri foarte dragi mie, care, deși au avut nenorocul unor situații familiale și sociale nefericite, nu se lasă și luptă, cu ajutorul Asociației Betania, să își construiască un viitor mai bun.

Este vorba despre 28 de tineri care sunt ocrotiți şi ajutați, prin proiectul ,,Centrul de Integrare al Tinerilor” al Asociaţiei Betania, să pornească cu dreptul în viaţă. Să îşi construiască o viaţă. Să îşi transforme visele şi speranţele în realitate.

Eu voi pedala şi voi purta mesajul campaniei pornind din Bacău şi traversând următoarele oraşe: Iaşi, Vaslui, Tecuci, Galaţi, Tulcea, Constanţa, Călăraşi, Bucureşti, Alexandria, Caracal, Craiova, Turnu Severin, Timişoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Sighetu Marmaţiei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Suceava, Botoşani, Braşov, Sibiu, Alba Iulia, Cluj, Dej, Bistriţa, Reghin, Gheorgheni, M.Ciuc, Comăneşti.

Scopul campaniei este strângerea a 5000 de euro pentru susţinerea activităţilor Centrelor de Integrare a Tinerilor din Bacău și București, aflaţi în situaţii de risc.

Fiecare kilometru poate fi ,,cumpărat” în schimbul unei donaţii. Poţi cumpăra şi tu 1km sau mai mulţi printr-o donaţie și poți ajuata ca un vis sa devina realitate. 

Te las pe tine să decizi cât crezi că vlorează 1 km :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Betania oferă servicii pentru ajutorarea grupurilor defavorizate din comunitățile din Județul Bacău, în vederea integrării socio-economice a acestora, facilitarii accesului la educație, eliminarea oricarei forme de discriminare respectănd principiile drepturilor omului și ale copilului.

Centrele de Integrare a Tinerilor din Bacău și București au drept scop integrarea socială a tinerilor revocați din centrele de plasament, a tinerilor aflați în situații de risc social sau care sunt victime ale traficului de persoane. Lunar, sunt asistați 28 de beneficiari, 22 în Bacău și 6 în București.

Turul României pe 2 roţi sau povestea unei aventuri pentru un altfel de start în viaţă. Anton Duma a pornit la 16 iunie în turul României, tur pe care îl va face pedalând cu un rucsac în care va purta 28 de vise pe 5000 km. Startul a avut loc luni, pe 16 iunie, la ora 11.00,  de la sediul Asociaţiei Betania, din Bacău Dincolo de termenii ,,tehnici” ca deprinderi de viaţă indepe

 

1 Donații

14 Aug 2014
Anton Duma : Asociația Betania
Turul României pe 2 roţi sau povestea unei aventuri pentru un altfel de start în viaţă.