Centrul Delfinul - Centru de terapie pentru copii cu autism

Centrul Delfinul pentru copii cu autism din Bacău oferă din anul 2005 servicii specializate atât copiilor cu tulburări de spectru autist (TSA) și alte tulburări de dezvoltare cât și familiilor acestora.

Intervenția terapeutică vizează învățarea abilităților specifice vârstei cronologice, luând în considerare toate ariile de dezvoltare (limbaj și comunicare, socializare, cogniție, motricitate fină și grosieră), abilități necesare dezvoltării capacității de adaptare a copilului în toate mediile specifice vârstei.

Totodată, oferă consiliere, informare și sprijin familiilor cu privire la specificul tulburărilor de dezvoltare, la tabloul clinic al tulburărilor, la metodele și principiile intervenției terapeutice.

 Centrul Delfinul pentru copii cu autism oferă terapie educațională, comportamentală și cognitiv- comportamentală în cadrul următoarelor servicii specializate:

- Serviciul de evaluare inițială           
- Serviciul Centrul de zi           
- Serviciul de terapie comportamentală intensivă           
- Serviciul de terapie comportamentală în sistem ambulatoriu (individual și de grup)           
- Terapie ocupațională            
- Terapie logopedică           
- Hidrokinetoterapie           
- Informare și consiliere pentru părinți          
- Grup de suport pentru părinți          
- Cursuri de pregătire teoretică pentru specialiști - worshop

Capacitatea Centrului presupune acordarea de servicii terapeutice unui număr de 35 copii / zi, respectiv 70 copii / lună.

Fondurile strânse prin intermediul platformei Galantom vor acoperi costurile necesare orelor de terapie pentru copiii din Centrul Delfinul.

Mai multe despre proiectul puteti afla aici

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

16

Suma:

1,680 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Centrul Delfinul - Centru de terapie pentru copii cu autism

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

1,680 RON

Suma:

1

Galantomi:
16 Donatii

Pagini fundraising

P.S.Te iubesc!

Aș putea să vă spun că 1 din 59 de copii este diagnosticat cu o tulburare de spectru autist. Că terapia unui copil durează minim 3 ani, până l

1,000 RON Target
1,680 RON Suma
16 Donatii
100% Complete